Мотря зі "Спіймати Кайдаша" розповіла, коли познайомилися з Тарасом Цимбалюком

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Мало хто досі не бачив легендарного українського серіалу "Спіймати Кайдаша", екранізованого Наталкою Ворожбит за мотивами твору Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я". Актори, що зіграли головні ролі в цьому серіалі, стали шалено популярними. Та особливо добре українцям запам'яталися Карпо і Мотря, яких зіграли Тарас Цимбалюк та Антоніна Хижняк .

Проте, як усі знають, популярність супроводжується жорсткою конкуренцією та заздрістю з боку колег. Тому про дружбу у шоубізі говорити зазвичай не доводиться. Але тільки не в цьому випадку! Як зізналася Антоніна Хижняк у програмі "Через терни до зірок", з Тарасом вони дружать вже давним-давно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Актори познайомилися ще задовго до зйомок нашумілого серіалу "Спіймати Кайдаша" - ще у 2008 році, на вечірці у спільного друга. Ось як згадує цей момент улюблениця глядачів:

Ми з Тарасом класно дружимо, бо знайомі реально половину життя. Познайомилися на 2-му курсі університету. Тоді я поїхала святкувати день народження однокурсника Ігоря Федірка, який зараз служить, в Корсунь (це рідне місто Цимбалюка, – ред.) Він зібрав компанію друзів, у якій і був Тарас. Зʼясувалося, що Ігор – однокласник Цимбалюка. Відтоді й знайомі.

Ми досить тривалий час потім не спілкувалися, а потім вже зустрілися на кастингу.

Мотря зі "Спіймати Кайдаша" розповіла, коли познайомилися з Тарасом Цимбалюком - фото №1
Улюблена сім'я Кайдашів з українського серіалу "Спіймати Кайдаша"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей момент виявився надзвичайно хвилюючим, адже актори не бачились наживо багато років. У Цимбалюка на той момент кар'єра будувалася вже по повній, каже Антоніна:

Ми дуже були здивовані, коли одне одного побачили, бо пройшло вже близько 10 років після першої зустрічі! У фейсбуці ми, звісно, дружили, але так не перетинатися. В Тараса набагато раніше запустилася кар'єра в кіно.

Почали з Тарасом згадувати прізвиська зі студентсва. Памʼятаю, називали його Кабан, хоча він був високий і дуже худий, але так якось вийшло. А в мене немає прізвиська, бо в цьому плані я дуже нудна.

Мотря зі "Спіймати Кайдаша" розповіла, коли познайомилися з Тарасом Цимбалюком - фото №2
На фото зліва-направо: Тарас Цимбалюк, Антоніна Хижняк та Григорій Бакланов (Карпо, Мотря та Лаврін, відповідно)

Зараз актори знову працюють над спільними проєктами. Ще на початку літа Хижняк і Цимбалюк знялися у скетчкомі Нового каналу "Звʼязок". Там вони зіграли сестру й брата, за що відразу ж отримали шквал критики, як зізналася сама Антоніна.

Фанати серіалу "Спіймати Кайдаша" засипали нас повідомленнями з текстом: "Ні, цього не може бути!".

Шанувальники бачать мене й Тараса лише як на пару на екрані. Але я завжди прошу всіх: "Будь ласка, не обмежуйте нас у наших амплуа".

{vote3_205}

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зіркове подружжя Мірошниченків отримало звання "Родина року". За що їх так високо оцінили - розповідаємо тут .