Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" Антоніна Хижняк кинула бойфренда через 3 роки стосунків

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зірки серіалу "Слід" Антоніна Хижняк і Олександр Боднар розійшлися після трьох із половиною років стосунків. Актриса вперше розповіла про розрив із коханим і зізналася, чому вирішила поставити крапку в їхньому тривалому романі. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Антоніна Хижняк, найбільше відома за роллю Мотрі в серіалі "Спіймати Кайдаша", намагається зберігати особисте життя далеко від публічних обговорень. Однак щоб не вводити фанатів в оману, в інтерв'ю Аліні Доротюк вона розповіла про зміни в особистому житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розповівши про розставання з Олександром, актриса вирішила більше не повертатися до теми їхніх стосунків. Таким чином Тоня вирішила поставити крапку, щоб більше не травмувати себе і колишнього майбутніми питаннями про їхні стосунки.

Я розумію, що я не можу робити вигляд, що цього періоду життя немає, він є. Він залишає дуже важкий слід, тому що справді ми були разом близько трьох із половиною років. Зараз такий момент, етап, що наші стосунки закінчилися. Щоб уникнути запитань, я вирішила сказати, як є. Я взагалі закрита людина в цьому плані. Ніколи не люблю щось афішувати. Я йому пообіцяла, що не буду влаштовувати танці на кістках,

- розповіла Антоніна Хижняк.

За словами акторки, в їхніх стосунках трапилася криза, яка і стала причиною розставання. Варто зазначити, що Антоніна Хижняк тепло відгукується про ексбойфренда і зізнається, що ні в чому його не звинувачує. Натомість дівчина наголосила, що в них з Олександром був різний темп життя, тому вона й ухвалила рішення поставити крапку в цих стосунках.

Мені здається, причина в мені. Ось і все. У мене до нього немає претензій. Він свої косяки усвідомлює, я - свої. Просто так склалося, настав час. Мені здається, це класичний кризовий період. За нього говорити нічого більше не буду. Скажу за себе. За моїми відчуттями, ми жили на різних швидкостях,

- підкреслила актриса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Антоніна Хижняк розповіла, чому плакала на зйомках серіалу "Зв'язок". За словами актриси, через переживання, пов'язані з війною, весь знімальний майданчик не міг стримати сліз.