Отримавши 27 млн гривень із держбюджету, Олена Кравець несподівано заявила про закриття авторського шоу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна комедійна акторка Олена Кравець нарешті прокоментувала скандал із виділеними 27 млн гривень із державного бюджету заради зйомок її шоу "Тихий вечір". Колишня учасниця "Кварталу 95" пояснила, чому отримала таке фінансування та несподівано заявила про закриття власного проєкту. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Днями в публічному просторі поширилася новина, що на зйомки шоу "Тихий вечір", яке веде Олена Кравець, з держбюджету було виділено 27 млн гривень (спочатку планувалося 32 млн). Така інформація викликала хвилю обурення серед користувачів Мережі, адже в період повномасштабної війни пріоритетними залишаються питання забезпечення військових, а не зйомки телепроєктів. Не обійшлося, до речі, і без спогадів про гіркий досвід Юрія Горбунова , який отримав фінансування для серіалу "СМТ Інгулець".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На тлі скандалу Олена Кравець вирішила внести ясність і опублікувала публічну заяву у своєму Facebook . Ведуча зазначила, що інформація про 27 млн грн із сайту Prozorro є неактуальною. Адже у 2024 році зйомки шоу більше не плануються, а виділені кошти були ще на початку 2023 року.

Колишня зірка "Кварталу" наголосила, що сама вона є лише обличчям програми, а за розподіл коштів і фінансування проєктів телеканалу не несе відповідальності. Сама ж новина про фінансування є неактуальною, а з'явилася вона в публічному просторі на тлі звіту каналу про фінальний кошторис.

Я особисто теж хочу внести ясність, щоб зупинити поширення наклепу і брехні, яка поширюється тими, кому це вигідно. 
Що потрібно знати.
Кошти, про які йдеться, були дійсно виділені каналу, і призначалися для зйомок програми у 2023 році.
У 2024 році програма не буде виходити,

- підкреслила Олена Кравець.

Отримавши 27 млн гривень із держбюджету, Олена Кравець несподівано заявила про закриття авторського шоу - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олена Кравець зізналася про хворобу, з якою бореться кілька років. З 2018 року вона знає про свій діагноз, і періодично проблема давала про себе знати. Однак після початку повномасштабної війни в Олени  загострилася нова фаза хвороби .