Після скандалу з росіянами: засновник Young Business Club розлучається з Євгенією Гордієнко

Знаменитості
773
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська інфлюенсерка і бізнесвумен Євгенія Гордієнко та засновник Young Business Club Андрій Остапчук оголосили про розлучення. Через 3 роки стосунків пара несподівано оголосила про розставання. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Євгенія Гордієнко - спікерка TEDx і співзасновниця продюсерського центру, відомого своєю роботою не тільки в Україні, а й за її межами. І хоча в травні минулого року бізнесвумен відкрито підтримала свій народ у війні з окупантами, з'явившись на Каннському фестивалі у вбранні патріотичних кольорів, не раз їй дорікали у зв'язку з країною-агресором. А цього року на тому ж фестивалі Євгенія і зовсім потрапила в скандал. Адже там вона, як ні в чому не бувало, веселилася в компанії росіян - зокрема з Вікторією Бонею, яка підтримує російське вторгнення в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після цього чоловік бізнесвумен Андрій Остапчук зізнавався, що скандал негативно вплинув на їхні стосунки. Тоді засновник Young Business Club записав відео, у якому підкреслив, що вважає дії дружини неприйнятними в період повномасштабної російсько-української війни.

Після скандалу з росіянами, засновник Young Business Club розлучається з Євгенією Гордієнко - фото №1
Фото: instagram.com/ostapchuk/

Судячи з останніх новин, пара не змогла пережити кризу у стосунках. На своїй сторінці у Facebook Андрій Остапчук публічно заявив про розлучення з дружиною, подякувавши їй за щасливі стосунки. Зі свого боку Євгенія підкреслила, що рішення розлучитися не було спонтанним. Подружжя, судячи з усього, деякий час продовжувало працювати над тим, щоб зберегти шлюб.

Ми прожили разом 3 щасливих роки. 
Пройшли разом непрості часи. 
Учора разом вирішили, що 
що далі кожному з нас краще йти своїм шляхом. 
Вдячний за шлях, який ми пройшли разом,

- написав Андрій Остапчук.

Після скандалу з росіянами, засновник Young Business Club розлучається з Євгенією Гордієнко - фото №2
Фото: instagram.com/jenny.gordienko/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що через 6 років шлюбу Cardi B зі скандалом вигнала чоловіка . Артистка зізналася, що більше не перебуває у стосунках, розкривши справжню причину розлучення.