Колишня Остапчука пожалілася на відсутність власного житла, коли перестала вирішувати питання щодо їх спільного будинку

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зовсім нещодавно Христина Горняк зізналася, що не переймається питанням розподілу майна з Володимиром Остапчуком, хоча ще нещодавно публічно заявляла, що претендує на їхній спільний будинок. Але, що виявилося ще дивнішим, самій блогерці зараз ніде жити. Що про це відомо - подробиці на HOCHU.ua!

У соцмережах колишня дружина Остапчука зізналася, що зараз її квартира зайнята. Дівчина не стала уточнювати, хто саме там живе, однак розповіла, що через це вона не змогла повернутися додому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тож нині Христина Горняк мешкає у знайомих. У сторіс блогерка підкреслила, що не хоче їх сильно напружувати, залишаючись у них надовго, тому змушена постійно переїжджати.

Я сьогодні втомилася дуже. Чомусь покинули сили... А ще, оскільки моя квартира зайнята, я пожила вже у всіх подруг на світі... Наступного разу, я забронюю собі готель, тому що я просто вже не можу говорити: "Сплю на новому місці, наснись наречений нареченій",

- пожартувала Христина Горняк.

Колишня Остапчука пожалілася на відсутність власного житла, коли перестала вирішувати питання щодо їх спільного будинку - фото №1
Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Горняк  налякала фанатів своїм діагнозом. Колишня дружина Володимира Остапчука зізналася, що на неї чекає важлива операція. Лікарі зазначають, що дівчина може її не робити, проте в такому разі в майбутньому вона не зможе стати мамою.