Колишня Остапчука зізналася, чи вирішився їх конфлікт стосовно спільного будинку

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колишня дружина ведучого Володимира Остапчука - нотаріус Христина Горняк - не стала приховувати, що претендує на будинок , який вони зводили спільно з шоуменом. Однак сам він публічно не коментує конфлікт з ексдружиною, а натомість продовжує облаштовувати житло разом із новою коханою. Чи вирішилося питання поділу спільного майна - всі подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На своїй сторінці в Instagram Христина часто отримує запитання про те, чи вирішився їхній конфлікт з Остапчуком. Сама блогерка підкреслює, що не збирається здіймати галас у соцмережах і публічно скандалити з колишнім. Та все ж раніше вона говорила, що має рівно такі самі права на будинок, як і Володимир. Тому чесним вважає продати свою частину житла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідаючи на запитання підписників цього разу Христина Горняк зізналася, що зараз не займається врегулюванням цього питання. Поки що нотаріус нічого не вирішує з розділом спільно нажитого майна, а замість цього - відпустила ситуацію.

Дякую, я цю тему відпустила. Поки що жодних новин. Поки що я про це не думаю,

- коротко відповіла Христина Горняк.

Колишня Остапчука зізналася, чи вирішився їх конфлікт стосовно спільного будинку - фото №1
Фото: instagram.com/kristygor
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Горняк налякала фанатів своїм діагнозом . Колишня дружина Володимира Остапчука зізналася, що на неї чекає важлива операція.