Дженніфер Лопес похизувалася розкішною різдвяною ялинкою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Дженніфер Лопес вкотре доказує, що має чудовий смак не лише в одязі, а й у декоруванні інтер’єру. Так, співачка показала, як вбрала ялинку до Різдва. Відповідними світлинами ділимося з вами у цій статті. Також нагадуємо й про інший матеріал, в якому ми показували, як прикрасила свій двір до Різдва 2023 Кім Кардаш’ян.

Співачка Дженніфер Лопес вже почала готуватися до різдвяно-новорічних свят. Зокрема, вона вже встигла придбати та прикрасити святкове дерево. Світлинами своєї розкішної ялинки вона поділилася у своєму мікроблозі. Про це пише Фокус.

На опублікованих в Instagram фотографіях Лопес позує у стильному ансамблі на тлі ялинки. Можна розгледіти, що зірка прикрасила її морозними сосновими шишками, гірляндами теплих тонів та прикрасами у золотистому відтінку.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo
Фото: @jlo

Кадри зроблені у спільному будинку Дженніфер Лопес та її чоловіка Бена Аффлека в Беверлі-Гіллз. Нагадаємо, що за маєток своєї мрії подружжя виклало майже 61 мільйон доларів. Він включає сам будинок з 12 спальнями та 24 ванними кімнатами, а також відкритий спортивний комплекс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Дженніфер Лопес розізлилася на залицяння фанатки до її чоловіка. Момент потрапив на відео. Поглянути на нього ви можете у цій статті.

Фото: @jlo