16-річна донька Мілли Йовович забила на війну в Україні та почала розважатися під російські пісні (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки американська акторка українського походження Міла Йовович активно підтримує українців у війні з країною-агресором, її 16-річна донька вирішила потішити російську аудиторію. Несподівано Евер Андерсон записала відео, в якому заспівала пісню путіністки, підтримавши сумнівний тренд у TikTok. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як і багато світових селебріті, Міла Йовович від самого початку повномасштабної війни в Україні інформує світове суспільство про російську агресію і публічно намагається допомогти нашому народу. Однак як виявилося, її 16-річна донька не може похвалитися такою ж чіткою позицією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Адже днями у своїх соцмережах 16-річна Евер Андерсон опублікувала відео , записане під пісню російської виконавиці. Відповідний трек Каті Лель був особливо популярний на початку нульових, але, віднедавна він знову завірусився в Мережі. Варто зазначити, що хоч дочка Міли Йовович не вирізнялася раніше проросійською позицією, виконавиця пісні "Мой мармеладный", навпаки, підтримує диктатуру кремля і геноцид українського народу.

@everanderson

elle women in hollywood… god im speechless at how incredible it was to be in the same room such incredible women. It was so inspiring and heartbreakingly beautiful to hear everyone speak. Thank you for inviting me more videos to come

♬ оригинальный звук - scar1exa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, раніше саундтрек із російського серіалу з'явився в українських трендах. Трек "Пыяла" лідирує в чарті Apple Music в Україні та у світовому чарті Shazam. Але, перш ніж підтримувати російських діячів, подумайте, чи варті вони нової партії дронів, яка летітиме наступного вечора в бік українських міст.

Фото: Getty Images