"В березні точно не встигнемо туди заїхати": Лілія Ребрик зізналася, де народжуватиме третю дитину

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик скоро знову стане мамою ще однієї донечки. Знаменитість з нагоди цієї події повідомила, де саме буде народжувати та яким буде її подальше життя після появи на світ третьої дитини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Ребрик розповіла в інтерв'ю " Обозревателю ". Як виявилося, селебритіс є справжньою патріоткою, адже її пологи відбуватимуться в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоправда, поки що невідомо, в якому пологовому будинку народжуватиме 42-річна зірка українського ТБ, адже вона сама поки не знає цього. Проте, всі необхідні для пологів речі вони з чоловіком Андрієм Диким вже мають.

Ремонт в будинку відновили, але до народження нашої дівчинки в березні точно не встигнемо туди заїхати. Малятко буде з нами в спальні, а коли вже переїдемо – то кожна з дівчаток буде мати свою кімнату. До слова, через те, що у нас скоро буде ще одна дитина, внесли корективи в планування нашого житла. І добре, що ми на якийсь час поставили на паузу внутрішні роботи, тепер маємо можливість скорегувати плани,

- додала Ребрик.

"В березні точно не встигнемо туди заїхати": Ребрик зізналася де народжуватиме та мешкатиме після пологів - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  Ріанна знову стане мамою. Це вже буде її третя дитина.