Породичалися через доньку: Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, які має зв'язки з Оксаною Марченко

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український та білоруський артист гумористичного жанру Євген Сморигін здивував громадськість резонансною заявою. 44-річний актор повідомив що має близькі зв'язки з телеведучою-зрадницею, дружиною кума путіна Віктора Медведчука Оксаною Марченко.

Комік "Дизель шоу" розповів, що його знайомство з Оксаною відбулося 15 років тому. Тоді зірки разом працювали над спільним проєктом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, вони потоваришували, і коли в актора народилася донька, він вирішив взяти її хрещеною для мамою для дівчинки. Тоді, за словами Сморигіна, Марченко здавалася йому надзвичайно релігійною людиною.

Породичалися через доньку: Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, які має зв'язки з Оксаною Марченко - фото №1

Це було, коли всі ще дружили, працювали разом. Ми з Дмитром Танковичем починали як автори сценаріїв. Познайомилися років 15 тому на проєкті "Україна має талант". Багато спілкувалися на тему релігії, вона дійсно людина, що вірує. Коли в мене народилася донька Ліза, подумав, що ближче в плані віри в мене немає людини. Я запропонував їй стати хресною мамою,

- зізнався гуморист  в  інтерв'ю  Obozrevatel.

Породичалися через доньку: Євген Сморигін з "Дизель шоу" зізнався, які має зв'язки з Оксаною Марченко - фото №2

Зараз, після всього, що сталося, ми не спілкуємося. До повномасштабного вторгнення вона вітала Лізу з днем народження, передавала подарунки. Зараз - ні. Ані ми з дружиною, ані донька з Оксаною не маємо жодних зв'язків,

- резюмував Євген.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що найпопулярніші зрадники України Медведчук та Марченко чекають на поповнення у родині. Як виявилося, дружина їхнього старшого сина готується знову стати мамою.