"Мені пох*й, що говорить Женя Галич": Тарас Тополя різко відповів колезі за "Фортецю Бахмут" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак, фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який нещодавно розповів, як потрапив у ДТП , у доволі розлюченій манері відповів на критику Євгена Галича відносно пісні "Фортеця Бахмут".  Подробиці - в нашому матеріалі.

Свої думки виконавець висловив в YouTube-проєкті  Розмова . Зокрема, Тополя запевнив, що його абсолютно не переймає, що про його творчість говорять інші виконавці та музиканти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, композиція є дуже важливою для Тараса, так як вона написана з особистих переживань артиста. Як підсумок, співак нагадав, що всі учасники його гурту воювали та дивилися в очі смерті.

Мені пох*й, що говорить Женя Галич та інші музиканти. Щодо того, чи ця пісня потрібна була... Нехай Женя пройде через те, що пройшли "Антитіла", потім понаписує своїх пісень, на які мені також буде пох*й. Реакції інших я обговорювати не хочу,

- різко висловився Тарас.

"Мені пох*й, що говорить Женя Галич": Тарас Тополя різко відповів колезі за "Фортецю Бахмут" (ВІДЕО) - фото №1

"Фортеця Бахмут" - вона була потрібною. Цю пісню співають військові. Про цю пісню вже масу коментарів дали військові. Для мене це є найбільшим показником, чи потрібна вона була. Так, потрібна! Ця пісня написана з власних переживань. Там кожне слово, де речитатив, це все власні переживання. Це все те, крізь що ми проходили. Було чітке усвідомлення, що це потрібно зробити тоді, в той момент, щоб підняти дух. І вона сталася, і вона працює. Все інше мене мало бентежить,

- підсумував виконавець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя нарешті возз'єднався із сім'єю і показав рідкісне фото з дружиною  та синами. Артист зізнався, що всі дуже раді поверненню його дружини Альоші.