"Ми тільки на початку": Андрій Хливнюк припустив, скільки ще триватиме війна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український музикант, соліст гурту "Бумбокс" та нині військовослужбовець ЗСУ Андрій Хливнюк висловив свої думки щодо того, коли закінчиться війна, яку розв'язала росія проти України. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, Андрій має переконання, що насправді, війна лише розпочинається. Окрім того, знаменитість припустив, що вона триватиме ще довго.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це музикант розповів в ефірі ютуб- проєкту "Пряма червона" . Він заявив:

Ми тільки на початку, це навіть ще антракту не було, це лише перший акт. І ми в першому ряду, друзі, ми побачимо весь цей піз*єц на власні очі. Це тільки-тільки початок. Це моя особиста думка, я не експерт військовий, може і завтра закінчиться війна, може, через місяць. Але моя думка, що це надовго, як мінімум на все наше життя з вами

На думку 43-річного виконавця, росія є досить потужним ворогом, так як має велику кількість ресурсів для того, аби вести довгу війну на виснаження. Андрій вважає, що нині українцям потрібно навчитися боротися з викликами та сприймати реальність такою, як вона є.

Ми всі, кожен на своєму рівні, хто як може, повинні приєднатися до цієї війни, по-різному, для того, щоб вона закінчилася. Ми не можемо просто перечекати, це нереально,

– підсумував фронтмен гурту "Бумбокс".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Андрій Хливнюк приголомшив зверненням до артистів, які "поза політикою" . Артист розмістив світлину з окопу з окопу.