Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни

Новини шоубізнесу
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Повномасштабна війна зірвала маски з багатьох зірок і розставила усіх на свої місця. Одні взяли до рук зброю і пішли воювати, другі - організовують благодійні концерти та збирають допомогу на підтримку ЗСУ, а для третіх найкращим виходом стала втеча з країни, без наміру повернутися назад - принаймні до закінчення війни у той час, як зірки світового рівня підтримують Україну в її боротьбі.

Хочу! пропонує підбірку відомих чоловіків, які виїхали з країни від початку війни та так і не повернулися назад. Хто з зірок почав будувати своє життя у новій країні, розповідає tsn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Влад Яма

Влад Яма — танцюрист, хореограф, телеведучий, суддя шоу "Танці з зірками". Виїхав разом з родиною до США ще 24 лютого. У мережі постійно отримує багато критики через свою втечу з країни. За кордоном здійснює благодійну діяльність і збирає кошти на потреби ЗСУ, бере участь у благодійних концертах та організовує власні виступи, хоча в Україну повертатися не поспішає.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №1
Instagram

Андрій Щегель

Андрій Щегель - український стендап-комік виїхав до Ірландії, а згодом до Туреччини, маючи на руках три повістки в армію. Стендапер знайшов спосіб покинути межі країни, адже за його словами, прагне життя у комфортних психологічних обставинах і докорів сумління за свою втечу не відчуває.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №2
Instagram

Олександр Еллерт

Актор, відомий комік "Ліги Сміху" та переможець шоу "Холостяк" виїхав в Каліфорнію , США влітку 2022 року, щоб взяти участь у концерті з нагоди Дня Незалежності України. Але в Україну назад так і не повернувся. У зв'язку з цим на шоумена вилилося багато хейту, але він не звертає увагу на звинувачення.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №3
Instagram.com/ellert_a

Олег Винник

Співак, композитор, актор, лауреат премії "Золота жар-птиця". Довгий час з початку війни про співака не було відомостей. Пізніше, стало відомо, що він перебуває в Німеччині , по стану здоров'я. Виїхав Вінник на законних підставах, до початку вторгнення, так як має німецьке громадянство. Адвокатка співака наголошує, що він активно допомагає ЗСУ, проте сам Олег на зв'язок не виходить.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №4
Instagram.com/olegg.vynnyk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Денис Повалій

Син Таїсії Повалій, український музикант виїхав з України до Іспанії та, згідно зі світлинами в Instagram, досі перебуває там, а зіркова мама продовжує співати для російської публіки.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №5
Facebook

Дмитро Ступка

Український актор, продюсер, ведучий Дмитро Ступка, онук легендарного Богдана Ступки виїхав до США  ще у 2021 році. Планував повернутися і 23 лютого, за день до початку повномасштабного вторгнення, вже перебував у літаку додому. Нині ж активно подорожує країною, знімає краєвиди, які часто доповнюються російськомовними треками. За це його часто хейтять у соцмережах.

Цьогоріч, на свій день народження, зганьбився, публічно  нахамивши матері захисника "Азовсталі" . Свій скандальний допис він згодом видалив, але в Мережі лишилося повно скрінів тієї переписки.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №6
Instagram

Kyivstoner

Український блогер, репер, продюсер, засновник лейблу "ZBS Records" давно мав американське громадянство, тому покинув Україну на законних підставах під час війни і виїхав з сім'єю до США. Свою теперішню діяльність не афішує, проте дружина зазначає, що репер активно донатить на ЗСУ.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №7
Instagram.com/kyivstoner

Анатолій Євдокименко

Онук Софії Ротару неодноразово намагався покинути Україну незаконно, але не зазнавав успіху. Навіть разом з батьком був затриманий прикордонниками за спробу перетнути кордон на човні. Зараз музикант перебуває в Європі , але як він потрапив туди - невідомо.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №8
Instagram

Сергій Бабкін

Співак, композитор, поет, актор, лідер гурту "5’nizza". На початку повномасштабної війни виїхав з України, як багатодітний батько. Зараз проживає у Німеччині , в передмісті Мюнхена і назад повертатися поки не планує.

Полетіли, та обіцяли повернутись: хто з українських зірок-чоловіків виїхав за кордон під час війни - фото №9
Instagram.com/snezhana_babkina/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Невідомо, чи захочуть повернутися ці зіркові особистості після закінчення війни в Україні. Можливо вони продовжать влаштовувати своє життя закордоном, підлаштовуючись під іноземні реалії.

Раніше ми також розповідали про головні "зіркові зашквари" 2023 року . У нашому матеріалі пригадуємо, хто з багатих і знаменитих цьогоріч встиг "наламати дров" і досі намагається відбілити свою репутацію.