Кім Кардаш'ян отримала в подарунок... власний мозок. І ось про що мова!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Якщо ви думали, що лідером у списку найдивніших подарунків буде зубна паста, то клініка, що надає послуги МРТ, зараз змінить ваші думки з цього приводу. Адже нещодавно її працівники вкрай неординарно привітали світську левицю Кім Кардаш'ян із різдвяними святами. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Кім Кардаш'ян не раз рекламувала приватну клініку, в якій проходить обстеження. Відомо, що у компанії є знімки всіх частин тіла знаменитості, а штучну копію однієї з них бізнесвумен отримала як подарунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Кім Кардаш'ян розповіла, що отримала від клініки срібну статуетку, що є точною копією її мозку. Мініскульптура була виготовлена за допомогою реальних медичних метрик і штучного інтелекту. Такий витвір розробники назвали "Наші мізки безцінні". Проте з упевненістю можемо сказати, що ціна їм є, і доволі не маленька.

Дуже чудовий подарунок з нагоди Різдва. Які вони прекрасні! Талановиті люди зробили мені скульптуру моїх мізків. Це як мій справжній мозок!

- розповіла Кім Кардаш'ян.

Кім Кардаш'ян отримала в подарунок... власний мозок. І ось про що мова! - фото №1
Фото: instagram.com/kimkardashian
Кім Кардаш'ян отримала в подарунок... власний мозок. І ось про що мова! - фото №2
Фото: instagram.com/kimkardashian
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, з ким Кім Кардаш'ян відсвяткувала свій день народження. Також  у цій статті  ви можете поглянути на образи, в яких з’явились зіркові гості вечірки.

Фото: @kimkardashian