Станцювала та нарвалася на хейт: дружина Решетника показалася неподалік заміського ресторану (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина відомого телеведучого та шоумена Григорія Решетника популярна блогерка Христина Решетник потішила своїх фоловерів атмосферним роликом, на якому вона подалася в танок. Подробиці  - в нашому матеріалі.

Відповідний ролик 34-річна медійниця розповсюдила на своїй офіційній сторінці в Instagram . З відео видно, як вона танцює у блискучій сукні біля ресторанного комплексу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, красуня продемонструвала як відвідала ресторан італійської кухні неподалік Києва. Для хорошого проведення часу вона приміряла влучний образ.

На ній була одягнена елегантна чорна сукня та вишукані підбори. Зауважимо, що підписникам не дуже сподобалися такі танці. Переважна більшість із користувачів почали писати негативні коментарі. Фоловери говорили, що під час війни такі танці є недоречними.

  • Предствниця тієї касти, якій війна по цимбалам.

  • А чого ваш Гріша не захищає Україну? Весело їм.

  • До чого ці танці? Війна в Україні, чому радіти.

Станцювала та нарвалася на хейт: дружина Решетника покзалася неподалік заміського ресторану (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дружина Григорія Решетника зізналася, скільки зіркове подружжя витрачає щомісячно.  Дружина ведучого поділилася, що на свої потреби вона заробляє самостійно завдяки блогу в Instagram.