Чималі кошти! Дружина Григорія Решетника зізналася, скільки зіркове подружжя витрачає щомісячно (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина популярного українського ведучого Григорія Решетника зізналася, які суми вони щомісяця витрачають на життя. Блогерка зізналася, як розділяється їхній сімейний бюджет і в чому вони змушені собі відмовляти. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю шоумену Славі Дьоміну для його YouTube-проєкту "Слава +" Христина Решетник розповіла про власний дохід. Дружина ведучого поділилася, що на свої потреби вона заробляє самостійно завдяки блогу в Instagram. А ось що стосується загального сімейного бюджету, то він формується із заробітку Григорія Решетника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Христини, основна сума витрат покриває потреби їхніх дітей. Пара виховує трьох малюків, тому на їхню освіту йде чимала частина грошей.

У нас, як і в кожній сім'ї, є мої гроші та спільні гроші, які заробляє чоловік. Instagram - це моя активна робота. За останні два роки багато чого змінилося в житті та ставленні до матеріальних речей. Усе це стало другорядним. Ми багато грошей витрачаємо на дітей. Їм не відмовляємо. Ми відмовляємо собі в чому-небудь. Я їжджу на автомобілі, який мені Гриша подарував 10 років тому на день народження Івана. Ми розуміємо, що зараз це недоречно. Маємо, що маємо і головне, що діти вчаться і здобувають класну освіту,

- розповіла Христина Решетник.

Блогерка підкреслила, що більшу частину із зароблених коштів іде на допомогу українським військовим. На потреби ЗСУ подружжя перераховує величезні кошти, тому відкладати на власні потреби Решетникам не вдається. І все ж загалом щомісяця пара витрачає чималі суми - близько 5 тисяч доларів.

Я не вела точного підрахунку, бо багато чого йде на навчання, орендовану квартиру, автомобіль. Близько 5 тисяч доларів на місяць,

- зізналася блогерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник  різко відповів хейтерам на закиди  щодо його поїздки в Рим. Телеведучий заявив, що поїхав за кордон у робочих справах.