Злата Огнєвіч продемонструвала свій зовнішній вигляд після макіяжу та ошелешила схожістю з Анною Трінчер (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська артистка Злата Огнєвіч вкотре здивувала своїх фоловерів цікавим роликом, під час якого вона перевтілилася в Анну Трінчер. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories Злата розповсюдила відео, на якому показала свій образ, який створив їй знаменитий візажист Єгор Андрюшин. З кадрів видно, як співачка поступово змінюється зовнішньо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З перших секунд кадрів можна побачити Злату, на якій немає жодної краплі косметики. Під кінець ролику Огнєвіч постає у довершеному образі з мейкапом, який зробив її дуже схожою на іншу популярну артистку Анна Трінчер.

Окрім того, видно що виконавиця приміряла  спокусливе вбрання та показала своє глибоке декольте. На фоні відео звучала пісня Злати "Буревіями".


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Злата Огнєвіч нарешті випустила нашумілий кліп.  Злата Огнєвіч планувала прем'єру свого кліпу на пісню "Віддаю". Однак коли її команда завантажувала відео на YouTube, відеохостинг почав блокувати ролик. Причиною були нібито "порушення правил щодо зображення оголеного тіла та контенту сексуального характеру".