Зірка кліпу Little Big помер у віці 29 років: що відомо про смерть російського танцівника

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Раніше ми писали, що помер один з учасників легендарного гурту AC/DC. А нині стало відомо про смерть російського танцівника Дмитра Красилова, популярність якому принесла участь у кліпі гурту Little Big. 

Тіло Дмитра Красилова без ознак життя знайшли у його власній квартирі в москві 18 грудня. За даними журналістів, напередодні дня смерті 29-річний танцівник скаржився на погане самопочуття.

Наразі триває розслідування, щоб вияснити, що саме послугувало причиною смерті зірки. За попередніми повідомленнями, Дмитро міг померти через проблеми із серцем.

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чим відомий Дмитро Красилов

Танцівник родом з містечка Заринськ, Алтайський край.  Відомо, що після переїзду в столицю рф він спілкувався з рідними лише по відеозв’язку. Щодо особистого життя молодого харизматичного артиста - він не був одруженим та не мав дітей.

Красилов знімався у різноманітних кліпах та шоу і завжди запам’ятовувався глядачам завдяки своєму низькому зросту та зайвій вазі. Одна з найяскравіших його появ - у кліпі Little Big “Uno”. На ньому був блакитний велюровий комбінезон, що підкреслював його форми.

Скріншот: кліп Little Big "Uno"
Скріншот: кліп Little Big "Uno"
Скріншот: кліп Little Big "Uno"
Скріншот: кліп Little Big "Uno"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що після розтину нарешті стало відомо, через що помер зірка “Друзів” Меттью Перрі. Більше про це - розповідаємо у цій статті.

Фото: @dimakrasilove