"Вона боялася померти від цієї хвороби": донька Ніни Матвієнко вперше прокоментувала смерть знаменитої мами

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Тоня Матвієнко вперше прокоментувала хворобу, яка забрала життя її мами . Смерть Ніни Митрофанівни стала неабиякою несподіванкою для суспільства, однак, як виявилося, і сім'я артистки теж не очікувала такого різкого погіршення стану її здоров'я.

В інтерв'ю для Viva Тоня Матвієнко розповіла, що сталося з її мамою. Виявилося, Ніна Матвієнко випадково дізналася про важку хворобу в серпні цього року, коли в неї сильно заболів живіт. Однак саме захворювання почало розвиватися набагато раніше - близько 4-х років тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Уже через кілька місяців Ніни Митрофанівни не стало. Відомо, що свої останні дні артистка провела в лікарні, перебуваючи у важкому стані.

Для всіх було шоком. Як це - людина, яка все життя була енергійною, спортивною, не пила, не палила, до кінця життя бігала сходами - і таке могло статися. Лікар сказав, що в Ніни Митрофанівни вже майже 4 роки була хвороба. Для неї це був теж шок. Вона боялася померти від цієї хвороби,

- зізналася Тоня Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко зворушливо вшанувала пам'ять своєї мами . Артистка показала незвичайну роботу, в якій були кадри з її родичами, а також де вона ще зовсім юна.