"Виснажена, але дуже вдячна": старша донька Фреймут повідомила, що повернулася в Україну (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл приголомшила своїх підписників радісною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, 17-річна Злата повернулася на Батьківщину (в Україну). Зауважимо, що досить тривалий час дівчина проживала у США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, у себе в Instagram-Stories донька тележурналістки розповсюдила кадр, який вона зробила просто з автобуса. Швидше за все, Мітчелл зробила знімок, коли перетинала польсько-український кордон. Про це говорить той факт, що незадовго до цього кадру, вона розповсюдила світлину з Варшави. Злата зауважила, що дуже щаслива повернутися додому та бути на рідній землі.

Дім. Виснажена, але дуже вдячна,

- підписала фото донька ведучої.

"Виснажена, але дуже вдячна": старша донька Фреймут повідомила, що повернулася в Україну (ФОТО) - фото №1

Проте, варто зауважити, що вона не уточнила на який час приїхала додому. Очевидно, що дівчина буде зустрічати Новий рік на батьківщині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 17-річна донька Олі Фреймут показала свого бойфренда-іноземця.  У стосунках із ним дівчина вже два роки, проте про її обранця мало що відомо. Публічно про роман Злата Мітчелл розповіла у травні 2022 року.