YAKTAK зібрав два солдаути в один день! У Києві відгриміли концерти молодого виконавця

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Менше ніж за два роки співак YAKTAK зміг обзавестися такою армією фанатів, які напам'ять знають усі його пісні та співають в унісон на кожному концерті. Утім, це лише підтвердили його виступи в Києві, які пройшли поспіль в один день.

Якщо раптом ви не встигли придбати квиток на концерт YAKTAK - саме час зайти в Instagram (упевнені, у вашій стрічці знайдеться щонайменше 1 користувач, якому пощастило сьогодні побувати в столичному клубі. Перший виступ було заплановано на 19:00, але, оскільки квитки розпродавалися з шаленою швидкістю, цього дня артист вирішив ще раз вийти на сцену, о 16:00.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сам Ярослав Карпук (наст. ім'я виконавця) неодноразово наголошував, що намагається робити все, щоб витіснити російські треки з усіх топ-чартів. І хоча на наш превеликий жаль, туди все ще потрапляють музиканти з рф, на концерті YAKTAK 21 грудня черги перед клубом були не меншими, ніж колись на виступи росіян.

До речі, зовсім недавно кількість концертів YAKTAK за останні пів року перевалила за 100! Цього разу артист виступив із живим бендом, а його комунікація з глядачами залишилася такою ж дружньою і без пафосу, як і раніше.

YAKTAK зібрав два солдаути в один день! У Києві відгриміли концерти молодого виконавця - фото №1
Фото: instagram.com/yaktak_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як   мережа вибухнула від кавер версії  на композицію YAKTAK "Уночі". Тепер хіт звучить ще й німецькою.