Анна Трінчер і Kalush Orchestra не дають путіністу очолити тренди YouTube... Але, Крід наступає їм на п'яти

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Навіть у період активних повітряних атак рф деякі українці продовжують підтримувати економіку країни-агресора, просуваючи в наших чартах творчість, створену за бугром. І не встигли ми видихнути, коли Klavdia Petrivna обігнала російських реперів в Apple Music, як тренди YouTube почали підсовувати нові релізи з московії.

Так, цього разу в музичні тренди YouTube вибився співак Єгор Крід. І хоча відкрито експідопічний Тіматі не підтримує російську агресію, в його біографії числиться чимало сумнівних дій і висловлювань. Наприклад, після анексії Крід їздив виступати до Криму, через що пізніше втратив можливість відвідувати Україну. А одного з прямих учасників російського вторгнення - рамзана кадирова - співак ледь не називає власним кумиром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Утім, незважаючи на це, більша частина слухачів Єгора Крида опинилася і в Україні. Адже серед усіх новинок музики його пісня менше ніж за тиждень посіла 3-місце в ТОПі. На щастя, лідерство російському музиканту не віддають Анна Трінчер із піснею "Колоски" та гурт Kalush Orchestra з композицією "Це любов" .

Анна Трінчер і Kalush Orchestra не дають путіністу очолити тренди YouTube... Але, Крід наступає їм на п'яти - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто ховається під псевдонімом Klavdia Petrivna. Популярний блогер розсекретив, як насправді звуть молоду українську співачку.