Оригінальне рішення: Леся Нікітюк здивувала своєю різдвяною ялинкою (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк, яка розриває Instagram та TikTok перезапуском легендарного "Величного століття"  лише нещодавно прикрасила свою різдвяну новорічну ялинку. Зробила це знаменитість максимально оригінально. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто зауважити, що іграшки, дощик та гірлянди - це лише невелика частина того звичного, що присутнє на ялинці Нікітюк. Окрім цього, на святковому дереві теледіви красувалися червоні троянди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Світлину новорічної красуні Леся розповсюдила на своїй офіційній сторінці в  Instagram . Зі світлини бачимо, як Нікітюк прикрашає символ Різдва та Нового року, позуючи в картатому сарафані.

Зауважимо, що окрім милих квіткових декорів, загальну композицію доповнили  ніжні ліхтарики-краплинки на невидимій нитці. Зазначимо, що минулого року від таких прикрас Леся відмовилася. Цьогоріч вона ж зробила все максимально стильно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українські селебритіс прикрасили свої новорічні ялинки. Хто відзначився особливою оригінальністю, а хто обрав звичні прикраси.