У повітрі запахло Новим роком: хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Уже через три тижні, складний для України 2023 рік стане історією. Однак сьогодні, попри всі негаразди та трагедії, які випали на долю держави, кожен її громадянин у передчутті дива та надії чекає Нового року, сподівається на краще і просить Всевишнього перемоги над російським окупантом.

Невід'ємним атрибутом цього свята завжди було і є прикрашання ялинки. Вже вдруге українці, прикрашаючи новорічне дерево, будуть дякувати за цю можливість хранителям свого спокою, які боронять наші життя на передовій. Зазначимо, що більшість українських зірок уже встигли оформити новорічну ялинку. Представляємо вашій увазі світлини українських знаменитостей, які продемонстрували цей процес і результат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ілона Гвоздьова

Неозброєним оком видно, що у знаменитої хореографині розкішна та водночас вельми масштабна ялинка. Святкове деревце Ілона прикрашувала разом з чоловіком та дітьми ще в середині листопада.

У повітрі запахло Новим роком: хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку (ФОТО) - фото №1

Даша Квіткова

Знаменита блогерка прикрашала ялинку разом зі своїм 2-річним сином. Відповідну світлину дівчина розповсюдила у своїх соцмережах.

У повітрі запахло Новим роком: хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку (ФОТО) - фото №2

Тімур Мірошниченко

Оглядач Євробачення Тімур Мірошниченко разом зі своєю родиною прикрасив ялинку гірляндою холодного відтінку, білими, сріблястими і золотими іграшками. Особливої ваги цей Новий рік для Мірошниченків набуває через те, що це перше свято для нового сина подружжя (усиновленого 2-річного Марселя).

У повітрі запахло Новим роком: хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку (ФОТО) - фото №3

Катерина Реп'яхова

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова повідомила, що цього року у її родини буде штучна ялинка. Прикрашати святкове новорічне дерево Катерині допомагали син та мама.

У повітрі запахло Новим роком: хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку (ФОТО) - фото №4

Злата Огнєвіч

Артистка вирішила прикрасити святкове деревце червоними кульками, янголятами, бантиками та іншими прикрасами. До речі, Злата зізналася, що не збирається одразу ховати новорічний атрибут. Як говорить зірка, минулого року новорічна красуня протрималася до весни.

У повітрі запахло Новим роком: хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку (ФОТО) - фото №5

Леся Нікітюк

Телеведуча в доситьоригінальний спосіб прикрасила ялинку. Леся встановила замість різдвяної зірки символічний герб-тризуб. Камін же Нікітюк прикрасила гірляндою, золотистими квітами, а головне не забула залишити над ним шкарпетки для подаруночків.

У повітрі запахло Новим роком: хто з українських зірок вже встиг прикрасити ялинку (ФОТО) - фото №6
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про 15 найкращих новорічних фільмів, які варто подивитися перед святами. Казковий настрій вам буде забезпечено.