Також в прольоті: Джамала повідомила, що подавала заявку на Греммі, але пройти далі їй не вдалося

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна виконавиця Джамала, після того як стало відомо про фіаско Тіни Кароль на престижній музичній премії Греммі зізналася, що вона також мала амбіції поборотися за заповітну статуетку і теж подавала заявку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося не тільки Тіна Кароль серед українських зірок плекала надії цього року отримати світове визнання. Тріумфаторка Євробачення 2016 теж поставила собі за мету підкорити нову вершину. Про те, які саме композиції Джамала відправила на розгляд Греммі, вона написала у своєму Facebook .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, у пості зірка повідомила, що раніше не могла і мріяти про те, що потрапить до лонг-листа. Співачка згадала, яким складним було її життя, і що мрію ніщо не зупинить. До речі, 40-річна артистка планувала потрапити в номінацію  "Найкращий міжнародний музичний альбом". Вона подала нашумілу роботу з кримськотатарських пісень "QIRIM.

Хоч я і плачу сьогодні, але бути в одній категорії в лонг-листі Греммі Best Global Music Album разом з Shakti — це для мене рівноцінно тому, що бути в одній категорії з Бейонсе. Мрію ніщо не зупинить. Далі буде.

- написала Джамала.

Також в прольоті: Джамала повідомила, що подавала заявку на Греммі, але пройти далі їй не вдалося - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як  Арнольд Шварценеггер оцінив альбом Джамали зі старовинними кримськотатарськими піснями. Термінатор порекомендував послухати композиції української артистки.