"Я вклав у своє лице": Клопотенко зізнався, на чому заробив свій перший мільйон (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Шеф-повар та ресторатор Євген Клопотенко є одним з найпопулярніших кулінарних експертів України. Свою кар'єру він починав ще на шоу "МастерШеф", а після — не переставав працювати задля того, аби отримати такий приголомшливий успіх. Як йому це вдалося — розповідаємо на HOCHU.ua!

У програмі "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ відомий кулінарний експерт прокоментував свої заробітки. Він назвав себе мільйонером, щоправда, поки лише гривневим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Євген Клопотенко зізнався, що свій перший мільйон заробив на виробництві варення, але на широку ногу відтоді не жив. Усе зароблене він одразу ж інвестував у власний бренд і ресторанний бізнес. Натомість сам він отримував лише невелику частину — близько 2 тисяч доларів.

Я гривневий мільйонер. Це 30 тисяч доларів. Давайте не будемо думати, що я доларовий мільйонер.
Два з половиною роки назад я майже нічого не заробляв, бо інвестував усі гроші. Ресторан коштує якусь суму інвестицій. Цю суму інвестицій треба повернути. Я три роки її повертав. Я нічого не заробляв з ресторану. У моєму бренді працювало 20 людей. І треба було платити їм зарплату. Я заробляв ну може дві тисячі доларів,

— підкреслив Євген Клопотенко.

Крім того, Євген Клопотенко вкладає гроші в нерухомість. У нього є дві невеликі квартири й будинок, який планує виставити на продаж. В інтерв'ю ресторатор відверто зізнався, що в кругленьку суму йому обійшлася й впізнаваність. Він вперше назвав суму, яку вклав у свою популярність — це близько півтора мільйона доларів!

Я плюс-мінус вклав у своє лице півтора мільйона доларів протягом останніх шести років. І тепер я суперпопулярний, тепер мене знає багато людей. Я лише зараз почну заробляти,

— розповів ресторатор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Юлія Саніна "притиснула" Євгена Клопотенка запитанням про другу половинку . Головний шеф-кухар країни розсекретив, чи вільне його серце.