"Побут мене ламає": донька покійної Ніни Матвієнко зізналася, що їй зараз дуже важко (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Перший час після смерті знаменитої мами Тоня Матвієнко зберігала мовчання і намагалася впоратися з втратою в колі найближчих. А ось чи вдалося їй відновитися за минулі два з половиною місяці - всі подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Відомо, що після смерті Ніни Матвієнко її донька сильно схудла . Тоня настільки болісно переживала втрату близької людини, що за вкрай короткий проміжок часу вона скинула аж 10 кілограмів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, такі значні зміни у фігурі відбулися на тлі стресу. Та все ж Тоня Матвієнко зазначає, що її почало тішити відображення в дзеркалі, адже схуднувши, вона почала виглядати так, як на початку стосунків з Арсеном Мірзояном. Про це співачка розповіла в інтерв'ю на "Люкс ФМ".

Я дуже стала красивою, подобаюся собі. Класно себе почуваю, обличчя красивим стало. Арсену (чоловік співачки - прим. ред.) подобаюся, каже: "Боже, клас, така ж, як колись була",

– підкреслила артистка.

За словами Тоні, остаточно змиритися з втратою мами вона не змогла донині. Але, щоб не перебувати в депресивному стані, співачка намагається відволікатися і навантажувати себе турботами. Найбільше їй допомагає робота й улюблена справа - вокал.

Переключаюся, ходжу в університет викладати, співаю. Що завгодно, щоб тільки вдома не сидіти. Побут мене ламає,

– зізналася Тоня Матвієнко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що донька Ніни Матвієнко  присвятила нову композицію  своїй померлій мамі. За її словами, це був сюрприз Ніні Митрофанівні на день народження.