Ще в дитинстві Насті Каменських "наворожили", яким буде її чоловік. Невже збулося?

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Навколо шлюбу Насті Каменських і Потапа поширюється чимало чуток , але, судячи з усього, сама співачка вважає, що їхня зустріч визначена долею. Інакше як ще пояснити той факт, що ще в дитинстві її попереджали, яким буде її чоловік? Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Популярна співачка завітала на авторське шоу Євгена Клопотенка "Пекельні борошна", в якому поділилася незвичайною особистою історією. Разом із ресторатором артистка готувала українську національну страву гречанки. Однак, як зізналася Настя, в дитинстві її улюбленою стравою була кутя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У розмові з шеф-кухарем Каменських розповіла, що, будучи маленькою, вона просила бабусю готувати цю обрядову страву не тільки на Різдво, а й незалежно від пори року. А знаючи смаки внучки, бабуся попереджала Настю Каменських, що в неї буде лисий чоловік.

Я зараз тобі розповім дуже смішну історію. Я її нікому ніколи не розповідала. По-моєму, нікому ніколи, щоб не збрехати. У селі в бабусі, - я там дуже багато часу проводила... Взагалі-то до п'яти років я там жила - ну з бабусею. Я дуже обожнювала мак. Я ту кутю просила через день. Я так любила кутю. При цьому ту кутю, що з рисом. Я так її обожнювала. У нас макогон [був]. І ми, значить, терли всім цим [мак], я облизувала, а [бабуся] говорила: "Донечко, не облизуй, бо чоловік буде лисий". А я казала: "Та ні, ти що?!"

- згадала Настя Каменських.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Настя Каменських розсекретила, що її особливо бентежило перед виступом у Молдові. Концерт артистки відбувся в Національному палаці "Ніколай Сулак" а сама співачка хвилювалася, як реагуватиме публіка.