Настя Каменських розсекретила, що її особливо бентежило перед виступом у Молдові

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка відіграла великий сольний концерт у Кишиневі. Після свого промо-туру Латинською Америкою, артистка зібрала аншлаг у Кишиневі в Національному Палаці імені Миколи Сулака. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Виступ артистки відбувся в Національному палаці "Микола Сулак". У Молдові артистка представила своє велике сольне шоу, яке вже раніше з розмахом відіграла в Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Настя Каменських розсекретила, що її особливо бентежило перед виступом у Молдові - фото №1

Для Насті Каменських це був перший концерт у Молдові такого масштабу і, за її словами, вона хвилювалася, як реагуватиме публіка. Проте близько двох тисяч глядачів оцінили виступ співачки. Присутні підспівували Насті Каменських, зокрема й коли вона виконувала хіти українською мовою.

Для мене було важливо розповісти про Україну і про все те, що зараз турбує українців, я не знала, як на це відреагують в іншій країні, адже, можливо, люди прийшли тільки за розважальним контентом. Але коли я попросила вшанувати хвилиною мовчання загиблих воїнів, абсолютно вся зала піднялася, і це мене зворушило до сліз. Також усі в залі підспівували моїм пісням українською, у нас не було мовного бар'єру і це було неймовірно,

- прокоментувала Настя Каменських.

Настя Каменських розсекретила, що її особливо бентежило перед виступом у Молдові - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Настя Каменських продумує "план відступу" після розлучення з Потапом. Популярний блогер розсекретив, що артистка вже веде переговори з великим українським лейблом, щоб її продюсуванням займалася команда експертів.