"Мама для нього померла в Бучі": відомо, чому чоловік відомої телеведучої викреслив батьків зі свого життя

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чоловік знаменитої телеведучої Марічки Падалко воює проти окупантів, хоча його батьки – росіяни. Як відомо, порозумітися з найріднішими Єгору Соболєву так і не вдалося, тому військовий повністю відмовився від спілкування зі своїми батьками.

Варто зазначити, що на на такий кардинальний крок чоловік Марічки наважився не безпосередньо від початку повномасштабної війни. Як виявилося, причиною, чому Єгор Соболєв викреслив батьків зі свого життя, став переломний момент, коли він знаходився між Бучею та Ірпенем та на власні очі бачив наслідки геноциду українського народу, який чинять війська рф в окупації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В інтервʼю oboz.ua Марічка Падалко зізналася, що перший час її чоловік намагався спілкуватися з батьками, які живуть в Анапі. Проте вони постійно повторювали, що "не все так однозначно" та намагалися усіляко виправдати агресію кремля та путінського режиму. Саме тому Єгор Соболєв вирішив повністю перестати спілкуватися з родичами-росіянами.

Під час звільнення Київської області вони з побратимами стояли на позиції між Бучею та Ірпенем. Це було складне місце, яке сильно обстрілювалося. Крім того, я думаю, що він забагато побачив там, і коли батьки писали йому щось про те, що "не все так однозначно", він мені сказав, що його мама померла тоді в Бучі,

– підкреслила Марічка Падалко.

"Мама для нього померла в Бучі": відомо, чому чоловік відомої телеведучої викреслив батьків зі свого життя - фото №1
Фото: instagram.com/yehorsoboliev
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Марічка Падалко  похвалилася знімком з відпочинку  з чоловіком-військовим та дітьми. Її коханий якраз приїздив у відпустку.