Володимир Дантес в образі Гоголя нагадав про важливість донатів на ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український співак та телеведучий Володимир Дантес здивував своїх фловерів несподіваним перевтіленням напередодні Нового року. Подробиці - в нашому матеріалі.

Кадри, на яких шоумен предстає у новому образі, він запостив у себе в Instagram у вигляді відео. Як бачимо з ролику, Дантес вирішив кардинально обновити свою зачіску.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фоловери щиро потішилися, що отримали змогу побачити улюбленого артиста без звичних скуйовджених кучерів. Зокрема, це була своєрідна відповідь хейтерам зо докори з приводу недоглянутого волосся. Цікаво, що із новою зачіскою Дантес виявився ну дуже схожим на знаменитого письменника Миколу Гоголя.

Володимир Дантес в образі Гоголя нагадав про важливість донатів на ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
Володимир Дантес в образі Гоголя нагадав про важливість донатів на ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2

До речі, разом з Володимиром у святковому ролику знялися його близькі друзі. Зокрема, мова йде про відомих медійників Василя Байдака та Антона Тимошенка.  Хлопці разом записали жартівливий трек у якому наголосили на важливості фінансової підтримки української армії. Загалом, це був останній ролик у цьому році від Вови Дантеса, мета якого  зібрати певну коштів на потреби ЗСУ. Свій контент хлопці підписали так:

У такий день ми вирішили відкрити останній збір у цьому році, на подарунки to someone special, — нашим захисникам. Збираємо на 100 fpv дронів, бус і 2 пікапи. це те, що забезпечує справжні різдвяні дива на фронті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дантес показав, з ким ділить ліжко на відпочинку з коханою. Це не Даша Кацуріна.