Після ефіру на радіо Меловіну довелося вибачатися перед популярною співачкою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український співак Меловін потрапив у незручну ситуацію. Зовсім недавно він говорив, що його надихає творчість співачки Kola , а відразу після цього - переплутав її з іншою популярною артисткою. Як це сталося - розповідаємо на HOCHU.ua!

Нещодавно артист завітав до студії "Наше радіо" і став героєм рубрики "Хто в топі". 23 листопада в соцмережах радіо з'явилося відео, на якому Melovin відповідає на каверзні запитання ведучого Андрія Чорновола.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, артист мав вгадати, кому належить рядок "You never know як ляже карта, в ці непрості часи валиво бути простим". Недовго думаючи Меловін запевнив, що це слова з пісні Наді Дорофєєвої, пояснивши це тим, що вона часто використовує англійські слова або вирази у своїх треках.

Я люблю, коли Дорофєєва змішує англійське з українським,

- наголосив співак.

Однак ведучий одразу поправив свого гостя, адже слова належать іншій артистці. Цікаво, що сам Мєловін особисто підтримував прем'єру пісні "Бути простим" співачки Kola, однак запис шоу був ще до цього, тому виконавець не вгадав. Однак пізніше в коментарях він відзначив колегу та вибачився, на що вона відповіла з гумором.

Після ефіру на радіо Melovin довелося перепрошувати перед співачкою Kola. Її реакція не забарилася (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін зізнався, чи піде воювати,  якщо отримує повістку.  Відповідь артиста була досить однозначною.