Кіркорову довелося виправдовуватися перед Пєсковим за "голу вечірку" Івлєєвої: кумедний момент потрапив на відео

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Судячи з останніх новин, Філіп Кіркоров злякався можливості загриміти за ґрати , тому негайно почав виправдовуватися за скандальну вечірку Івлєєвої. А щоб спроби виявилися не марними, з вибаченнями він пішов до головного пособника путіна Дмитра Пєскова. Як це було - розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляють росЗМІ , днями Філіп Кіркоров відвідав льодове шоу Тетяни Навки, де зустрівся з прессекретарем президента рф. Розмова росіян потрапила на відео, а сам Пєсков раптом поцікавився, як співачка примудрилася потрапити на "голу" вечірку Насті Івлєєвої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами путініста, відвідати захід він погодився тільки з поваги до блогерки. Але, Пєскова він запевнив, що зробив лише кілька знімків, а після - нібито поспіхом покинув розпусну вечірку, яка наробила багато галасу.

У мене розуму вистачило туди далі не піти. Я просто обіцяв їй (Івлєєвій. - Ред.), вона в мене в кліпі знімалася. От знаєш, ніколи ні про що нікого не проси. Вона мене запросила, сказала, що буде новорічний бал, дрес-код naked (у перекладі з англійської означає оголений. - Ред.). Я заморочився на Dolce & Gabbana, Balenciaga. А потім, коли я увійшов і побачив це... Кажу Каті, це моя помічниця, тільки бекстейдж і на вихід,

– виправдався Кіркоров.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ще один судовий скандал. Виявилося, що кліп Баскова тепер  не можна крутити на росТБ . Один із телеканалів уже заплатив за це штраф у 1 млн.