"З'їдає зсередини": Melovin розсекретив, яку невиліковну хворобу йому діагностували

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями відомий український співак Меловін шокував зізнанням про невиліковну хворобу . Однак одразу розкривати всіх деталей він не став. Що ж насправді турбує артиста - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після відвертого зізнання фанати Melovin буквально завалили його запитаннями, яку ж недугу йому діагностували лікарі. Тож у себе в Instagram він розповів про свою хворобу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Меловіна, про свою хворобу він дізнався абсолютно випадково, коли готувався до операції . Саме тоді лікарі діагностували артисту цукровий діабет генетичного походження.

Сьогодні особливий день. По всіх фронтах особливий. Найголовніше, щоб ви зрозуміли - за собою треба стежити. І себе треба любити та себе треба перевіряти завжди. У мене цукровий діабет. Моді-типу. Генетичний. Будь-який тип діабету він тебе з'їдає зсередини, якщо ти вчасно не почнеш діяти. Його штопати й за ним стежити,

- розповів Melovin.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Меловін розповів, як готується до нацвідбору на Євробаченні 2024. Співак пояснив, чому  саме він має представляти Україну  цього року на конкурсі.