Якби знімали в Україні: Хто б з українських акторів приміряв на себе образи з фільмів про "Гаррі Поттера" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Серія фільмів про "Гаррі Поттера" є однією із найбільш улюблених стрічок останніх десятиліть серед поціновувачів сучасного кіномистецтва.  Зазначимо, що в Україні  напередодні Нового року транслюватимуть деякі найвідоміші та найрейтинговіші фільми.

Зазначимо, що перед новорічним привітанням шостого Президента України Володимира Зеленського на українському ТБ покажуть дві останні частини фентезі "Гаррі Поттер". Трансляція відбудеться на "Новому каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож,  даний телеканал з нагоди прийдешньої трансляції запропонував своїм глядачам  подивитися, який вигляд мали б улюблені персонажі, якби їх образи на себе приміряли українські артисти. Зауважимо, що відповідну  публікацію та світлини вже розповсюджено  в  соцмережах  каналу.

Отож, як бачимо, роль Гаррі Поттера в українському варіанті на себе приміряв би Євгеній Лісничий. Вірну подругу Гаррі Герміону, за версією українських медійників могла б зіграти Марія Стопник, а от з образом Рона Візлі чудово  впорався би Олександр Рудинський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 82-річна зірка "Гаррі Поттера" оголилася для Vogue.  Міріам Марголіс несподівано позувала без одягу знаменитому фотографу Тіму Вокеру.