"Я ніколи цього не хотів": Віталій Козловський розповів про творчість та виклики свого військового життя

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український артист, а нині військовослужбовець Віталій Козловський, який нещодавно вразив архівним знімком зі своєї молодості, продовжив ділитися ретро світлинами на своїх ресурсах. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нові архівні кадри артист розповсюдив на своїй офіційній сторінці в Instagram . Окрім того, він прикріпив і відео з виступів на своїх коцертних шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свій пост знаменитість приурочив до  20-річчя своєї кар'єри на українській сцені. Зокрема, Віталій повідомив:

Рівно 20 років тому розпочалася моя музична дорога. І саме музика займала головну роль у моєму житті! Сьогодні я роблю зовсім не те, що мені подобається. Я ніколи цього не хотів і ніколи не міг подумати, що так усе обернеться. Не лише для мене, а для нас усіх. Зараз мої реалії – не творчість, а терпіння, боротьба й допомога.

Артист також висловився про масований удар по українських містах російськими окупантами вночі та вранці 29 грудня. Він написав:

Рідні люди, тримаймося! Сьогодні потворні гнидні вороги обстріляли Київ, Дніпро, Запоріжжя, Одесу, Львів... Співчуття усім, хто постраждав.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як військовий та співак Віталій Козловський зізнався, що відчуває, коли бачить веселощі цивільних поза фронтом. Артист заявив, що у нього навіть були депресії.