57-річного Павліка госпіталізували після того, як він відмовився робити операцію на серці (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Напередодні Нового року знаменитий український співак Віктор Павлік опинився в лікарні. Що сталося з артистом – дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Сумною новиною поділилася молода дружина артиста, його концертна директорка Катерина Репяхова. 29 грудня в Instagram Stories блогера опублікувала чорно-білий кадр, на якому видно, що Віктор Франкович лежить лікарняній палаті під крапельницею.

Вдаватися в деталі та розголошувати причини госпіталізації 57-річного Віктора Павліка його дружина не стала. Проте нещодавно Катерина розповідала своїй аудиторії, що артист категорично відмовився проводити операцію на серці зі встановлення штучного клапана, яку йому рекомендували лікарі. Нагадаємо, що співак має вроджену ваду серця, через яку він буквально "ходить під ризиком раптової смерті".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи стало саме це причиною того, що популярний артист опинився в лікарні напередодні свят – стане відомо тільки з часом, коли зіркове подружжя оговтається. А поки вони знаходяться в лікарні, стабілізуючи стан Віктора Павліка.

Інакше уявляла собі кінець року. Бережіть себе. Зустрінемося вже в новому році,

– коротко написала Катерина Репяхова.

57-річного Павліка госпіталізували після того, як він відмовився робити операцію на серці (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/repyahovakate/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка зізналася, що їхня пара розпадалась . Однак артисту та його коханій вдалося подолати труднощі та зберегти стосунки.