"Писати і говорити будуть завжди": Анна Саліванчук розповіла, чому її чоловік досі не воює (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка, зірка серіалів "Одного разу під Полтавою", Райське місце, "Свінгери" та "Скажи тільки слово" вразила своєю відповіддю на закиди щодо того, що її чоловік-депутат Олександр Божков не пішов захищати цілісність та незалежність України на передовій. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, причину того, що Олександр досі не на фронті Саліванчук повідомила в інтерв'ю український блогерці Аліні Доротюк. Вона розповіла, що її коханий став нардепом на другий місяць після початку повномасштабного вторгнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Анни, перші півроку Божков нічого не заробляв в родину, адже всі кошти ішли на ЗСУ. Окрім того 38-річна акторка додала, що далеко не кожен може бути корисним на передовій. Відтак, на її думку не потрібно всім брати зброю та іти на війну.

Я ніколи у нього не питаю про його розмови там. Я не хочу цього чути. Мені не цікаво. Писати і говорити будуть завжди. Я навіть не читаю коментарів. Не кожна людина на війні може робити свою справу. Не кожному потрібно воювати. Є багато людей, які тут можуть зробити багато корисного для тих, хто там. Я була впевнена, що мій однокурсник Андрій Федінчик піде воювати. Він завжди був такий мужик. Тому що це така людина. Йому по-іншому не можна. Люди, які в цьому не розбираються, і будуть там боятися, вони можуть підставити свого колегу, воїна, який поруч і просто втекти,

- резюмувала Саліванчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як провокаційна Анна Саліванчук приголомшила фотосесією. Зухвала акторка засвітила напівоголені груди.