Колишня Тараса Цимбалюка та зірка шоу "Холостяк" вагітна первістком (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська блогерка та акторка Вікторія Варлей поділилася радісною новиною. Учасниця 12-го сезону проєкту "Холостяк" вагітна первістком! Більше деталей розповідаємо на HOCHU.ua!

У січні 2023 року Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина, який вже понад 30 років живе у США. Чоловік старший за дівчину на 10 років і виховую двох дітей з колишніх стосунків. Проте незабаром Петро стане багатодітним батьком, в той час як сама блогерка вперше стане мамою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новиною про свою вагітність Вікторія поділилася в новому дописі в Instagram . Дівчина пожартувала, що за цей час набрала вже 20 кілограмів, проте успішно це приховувала від своїх підписників.

Це мої улюблені Reels за 2023 рік. Спасибі всім підписникам, хто весь цей час не помічав мої +20 кг. Ви найкращі,

– підписала публікацію Вікторія Варлей.

Зазначимо, що раніше Вікторія Варлей зустрічалася з популярним українським актором Тарасом Цимбалюком. Як виявився, їх роман закрутився ще коли він був одружений з однокурсницею Ангеліною, а сама дівчина була у стосунках з іншим чоловіком. Проте на зйомках проєкту "Суперкопи" Вікторія та Тарас сильно зблизилися, після чого їх роман продлився близько 3-х років. Однак побудувати сімʼю їм так і не вдалося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що хореограф Євген Кот вперше стане батьком . Більше 4-х років вони з дружиною намагалися завагітніти і навіть планували зробити ЕКО, проте нещодавно дізналися, що скоро в них зʼявиться первісток.