Мурат Налчаджиоглу у новорічну ніч показав нову обраницю: хто вона і що про неї відомо (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Мурат Налчаджиоглу потішив своїх фоловерів несподіваним теплим та  атмосферним новорічним знімком із новою дівчиною. Зауважимо, що на тлі пліток про його розлучення з Лілією Реус, його колишня Ані Лорак підписалася на Instagram свого ексобранця.

Колишня ж кохана Мурата, запроданка Лорак теж поділилася своїми новорічними світлинами та дала привід до справжнього скандалу. Як виявилося, путіністка розповсюдила кадри не цьогорічного святкування з нинішнім коханим та донькою. Фоловери помітили це, адже її 12-річна донька вже давно проживає зі своїм батьком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хто вона - нова обраниця Мурата Налчаджиоглу

Новий 2024-ий рік колишній обранець Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу зустрів в компанії нової пасії. Отож, українська ведуча телеканалу FASHIONTV UA Анастасія Фоксі, вочевидь, стала новою дівчиною турецького підприємця після візажистки Лілії Реус. Як бачимо, в новорічну ніч Налчаджиоглу розповсюдив спільну світлину разом з Фоксі та своєю донькою від Ані Лорак.

Мурат Налчаджиоглу у новорічну ніч показав нову обраницю: хто вона і що про неї відомо (ФОТО) - фото №1

Запроданка Ані Лорак знову зганьбилася: до чого тут їхня з Муратом донька?

Співачка-путіністка Ані Лорак зустрічала свій Новий рік, звісно ж, у Москві. Вона розповсюдила кадри разом зі своєю донькою Софією та нинішнім коханим чоловіком Ісааком Віджраку. Стало очевидно, що це фото, яке опублікувала Лорак, є нечесним, позаяк її донька давно перебуває з батьком у Києві, та й на світлині, що була розповсюджена артисткою-зрадницею, волосся Софії зовсім не того кольору, яке вона носить зараз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  розсекречено нові подробиці шлюбу Мурата Налчаджиоглу з Ані Лорак та причини його розриву з Реус. Як виявилося, родина Мурата ніколи не сприймала Лорак.