Засумувала? Ані Лорак підписалася на Instagram Мурата Налчаджиоглу після того, як від нього поїхала дружина (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Російська співачка українського походження Ані Лорак, яка входить до когорти зірок, що зрадили Україну, здивувала фоловерів несподіваним вчинком. Артистка підписалася на Instagram-профіль свого колишнього чоловіка,  відомого українського підприємця турецького походження Мурата Налчаджиоглу.

Цікаво, що перша дружина Мурата з'явилася серед його підписників відразу після того, як друга дружина (Лілія Реус) відписалася від соцмережі Налчаджиоглу. Пізніше Реус навіть  поїхала з будинку, де жила разом з Муратом у Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Засумувала? Ані Лорак підписалася на Instagram Мурата Налчаджиоглу після того, як від нього поїхала дружина (ФОТО) - фото №1

Цікавим є те, що Ані Лорак доволі часто позитивно реагувала на пости Мурата, пов'язані з розставанням людей та складними обставинами у житті. Ще цікавіше є те, що до проблем Мурата у стосунках з Лілією, Лорак рідко залишала лайки під дописами екскоханого.

Однак відзначимо, що Мурат не став взаємно підписуватися на колишню. 7 грудня він у себе в Instagram Stories розповсюдив відео, в якому похвалився, що передав тисячу доларів на перемогу України у війні.

Засумувала? Ані Лорак підписалася на Instagram Мурата Налчаджиоглу після того, як від нього поїхала дружина (ФОТО) - фото №2

Благодійність – це частина мого життя. Із цим лотом передали $1 тис. на нашу перемогу,

– залишив підпис під роликом Мурат.

Засумувала? Ані Лорак підписалася на Instagram Мурата Налчаджиоглу після того, як від нього поїхала дружина (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як колишній Ані Лорак на фоні розмов про розлучення показався із ефектною брюнеткою. У Мережі помітили, що нова пасія Мурата Налчаджиоглу дуже схожа на нинішню дружину Лілію Реус.