Відійшла епоха: На 101-му році життя померла зірка "Мері Поппінс"

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

4 січня  на 101-му році відійшла в інший світ відома британська артистка Глініс Джонс, яка здобула шалену популярність за роль місіс Бенкс у "Мері Поппінс". Подробиці - в нашому матеріалі.

Акторка почала зніматися ще до початку Другої світової війни. Про смерть знаменитості стало відомо з повідомлення видання  The Guardian .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що Глініс досить довгий час жила у Сполучених Штатах. Відійшла засвіти природною смертю в Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія).

Сьогодні мені важко на серці після смерті моєї улюбленої клієнтки Глініс Джонс. Вона прокладала собі шлях у житті завдяки розуму, дотепності та любові до продуктивності, що вплинуло на життя мільйонів. Це похмурий день для Голлівуду. Ми не тільки оплакуємо смерть нашої дорогої Глініс, але й оплакуємо кінець золотого віку Голлівуду,

— заявив менеджер артистки.

Відійшла епоха: На 101-му році життя померла зірка "Мері Поппінс" - фото №1

Зазначимо, що дебют Джонс у кіно припав на 1938 рік, а 1953-го вже стала зіркою  Голлівуду. Окрім  легендарної "Мері Поппінс" (1964), з’явилися такі стрічки, як "Придворний блазень" (1955), "Навколо світу за 80 днів" (1956), "Наприкінці дня" (1960), за виконану роль у якій, її було висунуто на премію "Оскар", в номінації найкраща акторка другого плану.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у віці 76 років померла мама легендарного Кузьми Скрябіна.  Причини смерті та інші деталі поки розголошувати не стали.