"Пішла за мрією, а повернулася мертвою": батько померлої дівчини на концерті Тейлор Свіфт збирається дізнатися всю правду

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Минулими вихідними стало відомо про велику трагедію, що трапилася в розпал концерту Тейлор Свіфт. Американська співачка завітала до Ріо Де Жанейро, щоб потішити фанатів живим виконанням своїх хітів, однак через аномальну спеку глядачі не змогли сповна насолодитися виступом. Ба більше, одна з фанаток померла , коли її серце не витримало високої температури.

Анна Естела Беневідес була в першому ряду біля сцени, коли їй стало погано. Відомо, що на стадіоні була спека, що сягала позначки в 60°C, тож безліч глядачів почала непритомніти. Загиблу реанімували ще на стадіоні, це тривало близько 40 хвилин, проте дорогою в лікарню в дівчини сталася друга зупинка серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Батько померлої 23-річної дівчини вже відреагував на подію. Скорботний 53-річний чоловік закликав до розслідування смерті дочки, попросивши організаторів шоу підтвердити, чи справді вони заборонили відвідувачам концерту приходити на стадіон із водою. Про це повідомляє Daily Mail .

Я хочу, щоб з'ясували, чи дійсно їм було заборонено приносити воду, чи була недбалість у наданні допомоги. Я втратив єдину доньку, щасливу і розумну дівчинку. Вона збиралася стати психологом наступного квітня, економила гроші. У мене немає слів, щоб висловити свій біль. Вона пішла з дому за мрією, а повернулася мертвою,

- висловився 53-річний чоловік.

Присутні на концерті заявляють, що організатори заборонили їм проносити в зал для глядачів воду, попри спеку. Водночас глядачів було настільки багато, що працівники стадіону не встигали забезпечити водою всіх присутніх. На тлі цього рятувальникам довелося відкачувати близько тисячі шанувальників, які втрачали свідомість під час шоу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що охоронець Тейлор Свіфт  вирушив на війну . Таке рішення він прийняв після того, як ХАМАС напав на Ізраїль.

Фото: Getty Images