"Лисий із Brazzers" підтримав Україну і зізнався, що йому не подобаються росіянки (ФОТО)

Знаменитості
895
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Найвідоміший порноактор усього світу підтримав Україну під час великої повномаштабної війни. Зірка канадської порностудії Brazzers Джонні Сінс отримав особливий подарунок від своєї української колеги. Що саме – розповідаємо на HOCHU.ua!

Порноакторка Джозефіна Джексон, що народилася на Львівщині, подарувала Джонні Сінсу футболку з українською символікою. Про це зірка фільмів для дорослих повідомила на власній сторінці в Instagram , поділившись спільним фото з американським порноактором.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Лисий із Brazzers" підтримав Україну і зізнався, що йому не подобаються росіянки (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/ta.sama.backup/

Легендарне фото. Я свою місію виконала і загербувала Джонні,

– написала Джозефіна Джексон.

А от згодом в ексклюзивному коментарі " Еспресо.Захід " Джозефіна Джексон зізналася, що Джонні Сінс був не проти зробити фото, що згодом розлетілося Мережею. За словами дівчини, він знає що означає герб України і, оскільки він підтримує наш народ, актор погодився публічно продемонструвати це.

Коли я запитала, якої національності дівчата йому не подобаються, він сказав – росіянки. А на запитання про те, хто найбільше подобається – однозначно сказав, що українки,

– каже Джозефіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповіли про світових зірок, які підтримали Україну під час війни з росією. Усі вони відкрито виступили проти російської диктатури та засудили дії кремля.

Головне фото: instagram.com/mosttalentedbaldman/