"З привітами з Одеси": зрадниця Байрак заявила, що повернулася в Україну

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

59-річна режисерка-зрадниця українського походження Оксана Байрак, яка нещодавно заговорила про те, що хоче повернутися в Одесу , підтвердила свій приїзд. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що скандальна режисерка, відразу після широкомасштабного вторгнення рф на територію України переїхала до країни-терориста. Вчора ж, 19 грудня у  своєму Instagram вона заявила, що повернулася до Одеси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пост Байрак не можна подивитися в Україні, проте його скріншот розповсюдив  Telegram-канал Культурна Прачечна. У своєму повідомленні Байрак каже, що нині відпочиває в одному з одеських ресторанів. Зокрема, режисерка написала:

Святий Миколай! У цей прекрасний день Прошу і благаю! Подаруй загону одноклітинних писак (особливо з різнобарвним відливом) - мізки. Ну хоч крихітку! А всім прекрасним людям планети Земля - чарівність кохання. З привітами з Одеси - ваша Оксана Байрак. Подруга сьогодні показала цей опус. Посміялася від душі, сидячи в ресторанчику "Терасса".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як путіністка Оксана Байрак із новим прізвищем "обнулила" свою кар'єру в росії.  Цікаво, що тепер вона робить це під новим ім'ям, називаючи себе Фросею Касьян.