Сергій Притула зізнався, на що витрачає гроші під час війни: "Думаю, чоловіки мене зрозуміють"

Знаменитості
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула розповів, що він купував собі під час повномасштабної війни. Про покупки артиста читайте в нашому матеріалі.

Виявляється, що за час війни Сергій Притула утримувався від розкішних покупок. Він не тратив гроші ані на автомобілі, ані на нерухомість. Про це він розповів в інтерв'ю "24 каналу":

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У принципі, я ні на що суттєво грошей не витрачаю. Їжа, пальне, комунальні послуги — це те, що з обов'язкових речей. Ані нерухомості, ані транспортних засобів.

Однак шоумен таки зізнався, що йому все ж довелося здійснити одну покупку за цей період. Притула придбав собі нові джинси та два костюми. За словами Сергія, його це змусила зробити дружини.

Жінка приїхала, насварила. Думаю, чоловіки мене зрозуміють, бо в нас не буває багато джинсів, у нас бувають саме ці джинси. Я не кажу, що в мене більше немає. У мене є ще, але класні були ті. І коли ти ходиш в одних і тих самих джинсах постійно, вони мають здатність протиратися там, де це виглядає не дуже пристойно. І жінка приїхала й сказала: "Ти як засновник великого фонду не маєш права бути позором сім'ї", — й купила мені джинси,

— говорить Притула.

Сергій Притула зізнався, на що витрачає гроші під час війни: "Думаю, чоловіки мене зрозуміють" - фото №1

Засновник благодійного фонду розповів, що впродовж останніх двох років він утримується від витрат на особисті речі. Єдиною "великою" покупкою за цей період стали два костюми, які він придбав перед поїздкою за кордон.

За два роки я зробив покупку, коли ми летіли у Берлін, Брюссель і Вашингтон. Я купив собі два костюми. Я ж державу представляю, і потрібно виглядати по-людськи. А так я забув, коли що-небудь востаннє купував, тому що військові за два роки надарували багато футболок — мерчу,

— додав він.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зараз всі обговорюють новину про те, що Могилевська стала щасливою мамою двох доньок. Виявляється, співачка тримала це в таємниці 2 роки.