"Дякуємо, що завжди з нами": Траволта з нагоди святкування Нового року розповсюдив світлини з померлою дружиною та сином

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Американський актор, зірка "Кримінального чтива" Джон Траволта, який живе у стерильній чистоті, похвалився новорічними фотографіями з дітьми. Швидше за все, Траволта зустрічав 2024 рік разом зі своєю родиною, проте без дружини Келлі Престон та старшого сина Джетта Траволти, яких вже не має серед живих. Зірковий батько сам виховує доньку Еллу Блю та сина Бена.

Джон Траволта цього року традиційно опублікував світлини із родиною  на своїй сторінці в  Instagram . 69-річний чоловік, в буквальному сенсі зачарував своїми фото.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аби передати атмосферу знімків, він додав на фон пісню "Come rain or come shine" Рея Чарльза у власному виконанні. Свій допис він підписав:

З Новим роком!! Дякуємо, що завжди з нами! З любов'ю, Джон, Елла та Бен!

Варто зауважити, що допитлива публіка була більш ніж теплою до посту Траволти. Фоловери щиро побажали його родині усіляких гараздів. Юзери також заявили, що Траволта - зразковий чоловік.

Не дивно, що абсолютна більшість із постів Траволти у його Instagram - це кадри та ролики з дітьми. До прикладу, на Різдво його родина відвідала престижний гірськолижний курорт. Актор розповсюдив світлини задля підтвердження того, як вони чудово зустріли християнське свято.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Нагієв опублікував привітання з Новим роком. Росіяни в істериці, а українці дякують.