Через Дашу Кубік у новорічну ніч розійшлася пара: треш-історія без хеппі-енду

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська блогерка, яка віднедавна разом із Дантесом веде нове музичне шоу , розказала справжню треш-історію, від якої стає дуже незручно... Виявляється, через TikTok-блогерку у новорічну ніч розійшлася пара! І це зовсім не жарт.

Відвертим зізнанням Даша Кубік поділилася під час зйомок розважального проєкту "Хто зверху?", що виходить на Новому каналі. Курйоз стався не цього року, а трохи раніше. Але суті це особливо не міняє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, як це було, зі слів самої Даші:

У новорічну ніч через мене розійшлася пара. Років 3-4 тому ми з подругами зустрічали Новий рік. І от вирішили, що буде дуже весело та класно рівно опівночі набрати рандомний номер і привітати зі святом. Моїм обранцем був якийсь Михайло з Житомира. Я зателефонувала й кажу: "Вітаю! Залишайся таким же класним. Цілую та обіймаю тебе!". Він дуже здивовано та повільно мені: "Дякую, тебе теж з Новим роком". Я попрощалася і, поклавши слухавку, подумала: як круто, що привітала людину. Напевно, ощасливила хлопця.

Однак на цьому захоплива історія блогерки не завершується. Вже 1 січня їй зателефонували з невідомого номера. Піднявши слухавку, дівчина дуже здивувалася, адже це був той самий "рандомний" Михайло.

Я піднімаю слухавку, а там цей хлопець. Каже: "Пам’ятаєш мене? Я Міша з Житомира. Знаєш, що ти наробила? Через тебе мене кинула моя дівчина. Тому що в новорічну ніч телефонує якась незнайомка, кричить, що я класний, і цілує мене".

Ось така історія (сміється - ред.).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні популярна телеведуча Леся Нікітюк зізналася, скільки заробляла на Коляди у дитинстві. Виявляється, всього за день дівчинці-колядниці вдавалося "переплюнути" своїх батьків з їхньою зарплатою за місяць!

Головне фото: instagram.com/da_kubik/