Леся Нікітюк зізналася, скільки коляди збирала на Різдво раніше: її батьки заробляли менше

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Одна із топових українських телеведучих, яка раніше потрапила до рейтингу "найзавидніших холостячок України" - Леся Нікітюк розповіла, яким було Різдво у її дитинстві. Зірка пригадала як співала традиційні українські пісні в дитинстві та зізналася, скільки "заробляла" на традиційному щорічному колядуванні.

У 2023-му українці вперше разом відсвяткували Різдво за новоюліанським календарем – 25 грудня. Перед Новим роком 2024 в оселях лунали колядки, а потім – щедрівки. 1 січня більшість українців зустріли традиційними посівалками, які відтепер "приходять" на 13 днів раніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Багато зірок ділилися своїми враженнями від спільного Різдва та Щедрого вечора, а тепер теплими дитячими спогадами вирішила поділитися і зіркова ведуча Нового каналу Леся Нікітюк. Про свої дитячі роки вона розповіла під час зйомок для YouTube-проекту "Розкажи історію" .

Я чекала Коляди, як пришестя Христа, – з усмішкою пригадує Леся Нікітюк. – Мої батьки тоді працювали на заводі. Там часто не платили гроші. А якщо й платили, то зарплатня була близько 60 грн на місяць. А на Різдво з колядування я приносила 80 грн.

Пам’ятаю, як перераховувала ті гроші, як ми шили гаманці, аби складати туди зароблене. Зазвичай в один клали по 25 копійок, в інший – по 50, ще в один – паперові купюри. Це було дуже круто!

Леся Нікітюк зізналася, скільки коляди збирала на Різдво раніше: її батьки заробляли менше - фото №1
Фото: instagram.com/lesia_nikituk/

Ведуча зізнається, що просто обожнює  українські традиції. "Це те, що в нас ніхто не зможе забрати!" , - каже зірка. І додає:

Ми найсильніші! Українська коляда, українська пісня загалом – це те, що завжди піднімало та піднімає настрій людям. Підтримуйте це та кайфуйте від традицій!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про справжній скандал, який днями спалахнув на болотах. В одному з будинків культури Псковської області рф зазвучав славнозвісний трек Вєрки Сердючки "Гуляночка" . Сталося це під час новорічної дискотеки і непоміченим, звісно ж, не залишилось, зважаючи на всім відомі рядки пісні: "Ще не вмерла Україна, если мы гуляем так".