Єфросиніна спробувала виправдатися після фейлу з Porsche, Трінчер і Cartier. Спойлер: не вийшло

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Інтерв'ю Маші Єфросиніної з Анною Трінчер стало чи не найскандальнішим за історію існування її YouTube-каналу. Увесь тиждень після його виходу ведуча мовчала, проте на тлі величезного хейту все ж вирішила висловитися про те, що трапилося. Але й тут знаменитості не вдалося уникнути критики. Усі подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Під час інтерв'ю з молодою співачкою Маша Єфросиніна звинуватила співрозмовницю в демонстрації розкішного життя. Тоді ведуча намагалася загострити увагу глядачів на тому, що поки в лікарнях не вистачає анальгетиків для поранених, а діти залишаються без батьків, багато блогерів хваляться дорогими покупками в період повномасштабної війни. Однак глядачі обурилися у відповідь на висловлювання Єфросиніної та стали на захист Ані Трінчер. У соцмережах ведучу буквально завалили докорами на тему того, що, звинувачуючи співачку в купівлі дорогого автомобіля, сама Маша сиділа на інтерв'ю в розкішних прикрасах, вартість яких співвідноситься з ціною машини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Через тиждень Маша Єфросиніна нарешті відреагувала на публічний хейт. На своїй сторінці в Instagram вона заявила, що зміст її запитання до артистки перекрутили. Ба більше, ведуча підкреслила: цей скандал лише довів, що більшість людей обирають знущатися та ігнорувати факт переповнених лікарень.

Минулого тижня мою фразу "поранені хлопці лежать у лікарнях без знеболення" більшість послідовників професійного маніпулятора перевернули на іронічний дротик - усім страшенно подобалося цим тицяти мене, спотворюючи смисли, вкладені мною в запитання до Ганни Трінчер. Але це й підсвітило те, яка кількість людей сьогодні обирає знущатися, висміювати... а головне - ігнорувати той факт, що в нас реально переповнені лікарні, що реально через кожного з нас зараз гине цвіт нації!
На чиїсь статки (фінансові - прим. ред.) мені завжди було фіолетово, і за свої я не збираюся виправдовуватися,

- написала Маша Єфросиніна.

Однак судячи з коментарів, такою реакцією ведуча лише погіршила своє становище. На думку користувачів Мережі, таким чином Єфросиніна лише намагалася змістити фокус уваги, спекулюючи на темі війни.

  • Так ви б, Маша, може запросили до себе на іспит міністра охорони здоров'я і запитали б його, чому в лікарні немає знеболювальних????

  • А ми б послухали все;

  • Ви самі перекрутили смисли. Вам прилетіло за те, що ви напали на дівчинку за подарований їй Порш, при цьому сидячи в Cartier і з дорогим мейком. Ви так само, як і Аня, любите красиво жити, але оскільки у вас комплекс хорошої дівчинки, ви навіть не можете собі в цьому зізнатися;

  • Трохи лицемірно з вашого боку нападати на інших, хто має дорогі штучки, сама будучи оточеною дорогими цацками і в Картьє;

  • Якщо вам фіолетово на чиїсь статки, то чому ви ними тикаєте Аню? Ви не збираєтеся висвітлювати і виправдовуватися за свої статки, то чому повинна робити це Аня?

  • І справа не в стані Трінчер, а в тому як ви на всьому хайпуєте і від цього вже нудить.

  • Тому що потрібно починати з себе, а не тикати носом інших;

— пишуть під публікацією Маші Єфросиніної.

"Комплекс хорошої дівчинки": Єфросиніну рознесли за спроби виправдатися після фейлу на інтерв'ю з Трінчер - фото №1
"Комплекс хорошої дівчинки": Єфросиніну рознесли за спроби виправдатися після фейлу на інтерв'ю з Трінчер - фото №2
"Комплекс хорошої дівчинки": Єфросиніну рознесли за спроби виправдатися після фейлу на інтерв'ю з Трінчер - фото №3
"Комплекс хорошої дівчинки": Єфросиніну рознесли за спроби виправдатися після фейлу на інтерв'ю з Трінчер - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Анна Трінчер та Олександр Волошин  оголосили про своє розлучення  в досить неочікуваний спосіб. Пара зняла відео на YouTube та розповіла про всі деталі свого особистого життя.